Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2021. 03. 31. 11:41:46
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!


A húsvéti hosszú hétvége biztosan mindenki számára füstösen telik el. Ne felejtsd el a grillezésekhez az utánpótlást sem! Mi ugyan elmegyünk pihenni, de webáruházunk zavartalanul működik tovább, a szállítás pedig kedden (04.06.) folytatódik.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

 

Üdvözlettel:
Szrl
Picigurman

2021. 03. 25. 11:33:08
KAMADO4U Kerámia Grillek 2021-es modelljei Limitált Élethossz Garanciával

A KAMADO4U kerámia grillek évek óta remekül teljesítenek mind a lakossági, mind a profi felhasználók körében. A márka megalapítása óta törekszünk a fejlődésre és a szolgáltatásaink tökéletesítésére, így az idei évben is számíthatunk újításokra a KAMADO4U háza táján. A legnagyobb előrelépés a márka történetében , hogy gyártói támogatással az idei évtől a 2021-es modelljeinket Limitált Élethossz Garanciával értékesítjük, felhasználónkat megerősítve abban , hogy egy KAMADO4U kerámia grill egy életre szóló választás. A forgalmazói jótállás részletei itt olvashatóak.

Az új széria a tartósabb üvegszálas tömítéseket kapott valamint egy reteszt a tökéletesebb szigetelés érdekében. A felső kerámia test új típusú markolatot kapott megerősített rögzítéssel a grillrácson pedig módosítottuk a felnyíló rész pozícióját. A kamadónk takarítása is könnyebb lesz a jövőben, mert egy hamugyűjtőt helyeztünk el az égéstér alá, így egy mozdulattal ki tudjuk önteni az összegyűlt hamut. Egyes fejlesztések csak a D38-as ill. az annál nagyobb modellekhez érhetőek el. Hamarosan érkezünk az új termékfotókkal.

Természetesen nem csak a műszaki tartalom újult meg, de a dizájn is teljes ráncfelvarráson ment keresztül. Az új csomagolás és logo letisztult vonalai tükrözik, hogy a márka új mérföldkőhöz ért a történetében.

KAMADO4U kerámia grillek faszén tüzelésű sütők. A faszenet az kamado alsó részében található tűztérben helyezzük el és begyújtás után az alsó és a felső nyílás szabályozásával állítjuk be a kívánt hőmérsékletet. A precíz szabályozhatóság és a vastag kerámia fal garantálja, hogy a sütőnk hamar eléri a kívánt hőmérsékletet és stabilan tartja azt végig a sütés alatt. A stabil hőtartásnak köszönhetően a kamadók faszén fogyasztása minimális, egy hosszú 10-12 órás barbecue sütéshez egy faszén töltet is elegendő akár a téli hónapokban is, természetesen megfelelő minőségű faszén használata esetén.

A kamado grillek rendkívül sokoldalúan használhatók, a széles 100-450 Celsius fokos működési tartománynak köszönhetően. A grill -és BBQ sütések mellett fantasztikus kemencés ételeket készíthetünk de a kenyereket, pizzákat is süthetünk benne. Aki pedig a bográcsos ételeket kedveli öntöttvas edényekben remek pörkölteket vagy egyéb egytálételeket készíthetnek, melyek visszaadják fatüzeléses bográcsételek ízeit.   

KAMADO4U kerámia grillek nagy előnye , hogy direkt és indirekt hővel is készíthetünk ételeket, különböző hőmérséklet tartományokban valamint van lehetőség osztott sütőteret kialakítani, különböző sütési zónákkal. További kiegészítőkkel pedig kiaknázhatunk minden lehetőséget, melyeket ezek a remek grillek nyújtani tudnak számunkra.

 

/ Szűcs Róbert Lúciusz /

 

2021. 03. 12. 13:23:52
Ha hosszú hétvége, akkor grill idő!

 

Mindenkinek jó füstöt és finom falatokat kívánunk a hosszú hétvégére!
Mi is pihenünk egy kicsit, de a webáruházunk éjjel-nappal nyitva van.
Ha valami elfogy a hétvégén csak rendeld le, mi pedig kedden már intézzük is.
Ha van egy kis időd a sütő mellett akkor bonts egy sört és böngéssz egy kicsit az
új webshopunkban.

Füstre fel!

Üdvözlettel:
Szrl
Picigurman 

2020. 12. 16. 10:47:54
Ünnepi nyitvatartásunk

Jönnek az ünnepek, egy kicsit megpihenünk mi is.

Az idei évben december 21. hétfő az utolsó csomagfeladási napunk.
A hétfő 13.00 után bejövő megrendeléseket 2021. január 6-án szerdán dolgozzuk föl.

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

2020. 08. 12. 07:06:18
Rövid pihenő a kiszállításokban, de 35 kg alatt azért mehet

Utolért minket is a nyár. Hamarosan takarékra kapcsolunk, de a fűszereket, füstölőfákat és egyéb apróságokat továbbra is kiszállítjuk Nektek. 
Az augusztus 13-án , csütörtökön megrendelt kamadokat és 35 kg-nál nehezebb termékeket még kiszállítjuk, aztán ezen a fronton egy hét pihi következik.

2020. 03. 27. 13:36:19
Óriási fűszerválaszték raktárról a webáruházunkban

Rendkívüli bbq fűszerkeverék (rub) és szósz kínálattal indítjuk a 2020-as szezont. Kínálatunkban megtalálhatók a különböző marinádok és injektáló anyagok is. 

Kínálatukban amerikai és magyar fűszerkeverékeket is egyaránt megtaláltok. Igen, már itthon is gyártanak nagyon jó minőségű rubokat ,olyan több évtizedes tapasztalattal bíró fűszergyártók akiknek az útját keresztezte a BBQ. :-) Szószokban és injektóló anyagokban sincs hiány , így kísérletezhetsz a stílusokkal és az ízekkel. Próbáld ki milyen az eredeti taxasi vagy memphisi ízvilág. Keverd bátran a rubokat és alakítsd ki a saját stílusod. A világ legnagyobb neveit hoztuk el Nektek , olyanokat akik versenyeken és vendéglátásban is bizonyítottak egyaránt. 

Nézz szét nálunk itt

2020. 03. 23. 01:55:45

Februárban tartottunk egy nagyon jó hangulatú hétvégét , amikor több videót is készítettünk. Az egyikben rendhagyó módon nem a minden
kamadoban készült. Egy serpenyős steaksütés vettünk föl , azért hogy azok is belekóstolhassanak a műfajba , hátha később grillel is megpróbálkoznak. 

https://youtu.be/7cTMFKqHoQE 

 

2020. 03. 22. 00:00:00 szrl
Tele a raktár , jöhet a nyár

 

Óriási készletekkel indulunk az idei nyárnak , mind vidéki mind a budapesti raktárunkban katonás rendben várják a kamadók hogy elinduljanak a hozzátok. Hat méret. három szín valamint három különböző kivitel. A MINI D27 és a TRAVELLER D32 az asztali ill. hordozhatós verziónk. A FAMILY D38 , MEATER D47 és GREATER D52 elérhető állványos és pultba építhető verzióban egyaránt , a GREATER PLUS D57 pedig  állványos kivitelben. 

2019. 09. 08. 19:23:25
Nagy munkában vagyunk Hamarosan új videókkal bővül a Youtube csatornánk. Néhány tutorial videó mellet a steak elkészítési módokat hasonlítjuk össze és a különböző készültségi fokokat és a maghőmérséklet.
2019. 06. 18. 16:53:15
 Raktárfeltöltés Megérkezett raktárra a KAMADO4U grillek új szériája. Feltöltött raktárakkal várjuk a grill -és BBQ szerepleseinek megrendeléseit. A teljes paletta , méret -és színvariációja elérhető raktárról és új termékek 
is feltűnnek a palettában , mind a kiegészítők mind a kerámia grillek között. A raktáron lévő megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül házhoz szállíttatjuk 
logisztikai partnerünkkel a KONTAKTEXPRESSZ KFT-vel.