Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozás

 

Gyermekkorom öröksége a szabadtűzön sütés-főzés szeretete, a Körös folyó partján eltöltött lakókocsis vakációk, amikor a szüleim szinte mindent bográcsban készítettek el, örökre a részemmé váltak. Amikor sikerült saját kertesházba költöznöm nem is volt kérdés, hogy a lehető leghamarabb építettek egy kemencét. Az otthoni kemencézés, bográcsozás mellett már egyéb ambíciókat is ápolgattam magamban így megszereztem a szakács szakmát.

Aztán megismerkedtem a barbecue technikájával és az így produkálható ízvilággal. Hamar kiderült, hogy ez egy új szerelem lesz. Az első évben beszereztem egy szekrényszmókert és egy kamadót majd 2016-ban útjára indítottam a Picigurman Food Truckját, ahol elsődlegesen BBQ technológiával készült húsokra épül a kínálat. 

 

 

A food truck eszközeinek bővítésekor merült föl egy kamado beszerzése, de nem találtam olyan márkát Magyarországon amely árfekvésben összeegyeztethető lett volna az elképzeléseimmel.
Ekkor fogalmazódott meg bennem , hogy szükség van egy kedvező árú termékcsaládra a piacon ami megadja a lehetőséget arra, hogy kiválasszuk a számunkra szükséges méretű sütőt, a hozzánk legközelebb álló színt és a megfelelő kiegészítőkkel biztosítja , hogy kiélvezzük a kamadó sütők összes fukcióját úgy mint bbq,grill és kemence.

Ezeknek az elveknek a mentén született meg a KAMADO4U márkanév és kezdtük meg a kerámia grillek forgalmazását. Jelenleg asztali kivitelben két méret, állványos kivitelben 4 méret ,színben pedig fekete, kék és narancs válaszható. A KAMADO4U kerámia grillek remekül teljesítettek a nyári szezonban a rendezvényinken és a 2018-as Tállya BBQ KCBS versenyen már ezekkel a sütőkkel vettünk részt a Picigurman BBQ versenycsapatával és sikerült 5. helyezést elérnünk a Mysteri Box kategóriában. 

Szűcs Róbert Lúciusz
Picigurman BBQ & GRILL
Alapító tulajdonos