Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Megrendelés

A Picigurman Kft vásárlóinak minőségi kiszolgálásának érdekében a http://www.kamado4u.hu címen online áruházat üzemeltet, megrendelést csak a webáruházon keresztül tudunk fogadni. A leadott megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-13 óráig.A raktárkészleten lévő termékeket 3 munkanapon belül futárszolgálattal házhoz szállíttatjuk az egész ország területén. A 13 óra után leadott megrendelések a következő munkanapon kerülnek feldolgozásra. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron a beszállítóval történt egyeztetés után közöljük a várható szállítási határidőt. A Picigurman kft fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. A részben történő teljesítésre kizárólag a vevővel történt egyeztetést követően kerülhet sor.

A megrendelés lemondása

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően lemondani a megrendelését. Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a +36 20 286-3842-es telefonszámon vagy írásban az idesuss@kamado4u.hu e-mail címem.. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

Házhoz szállítás

A megrendelt termékeket az ország egész területén házhoz szállítjuk, személyes árvételre nincs lehetőség.

Az áru kézbesítése munkaidőben történik , munkanapokon.
A sofőr egyedül van a kerámia grilleket és a hasonlóan nehéz árukat nem tudja egyedül mozgatni,
ezért szeretnénk megkérni, hogy ezeknek a termékeknek a mozgatásához kérje barátok-szomszédok segítségét mikor az áru megérkezik.

Nálunk a raktárban minden csomag ill. minden KAMADO4U kerámia grill átvizsgálásra került kiadáskor, csak hibátlan készülékek hagyják el a raktárat.

Amennyiben átvételkor sérülést fedeztek fel a dobozon azonnal jelezzék a futárnak és a szállítólevélen rögzítsék a reklamációt,
csak utána vegye át az árut ill. bontsa meg a futár jelenlétében. 

Kiszállítási díjtáblázatunk

Súlyhatár

Bruttó ár

5 kg

 1 016 HUF 

10 kg

 1 143 HUF 

20 kg

 1 270 HUF 

30 kg

 1 524 HUF 

40 kg

 3 940 HUF 

50 kg

 4 380 HUF 

60 kg

 5 590 HUF 

70 kg

 5 905 HUF 

80 kg

 6 030 HUF 

90 kg

 7 430 HUF 

100 kg

 7 430 HUF 

200 kg

 9 905 HUF 


Fizetés módja

Cégünk jelenleg előre utalást és utánvétes fizetési lehetőséget biztosít vásárlóinak. 

A vásárlástól való elállás

Az online áruházon keresztül rendelt termékek esetén a fogyasztónak minősülő ügyfeleink a számla kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosultak indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, a Fogyasztó jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást (viszonteladó, nagykereskedő, szerviz, stb.), azaz az olyan személyt, aki szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el. Részletes szabályozás, valamint az online értékesítésre vonatkozó Általános szerződési feltételek megtekinthetők és letölthetők a http://www.kamado.hu/aszf oldalon.